Køb direkte hos ForeverLiving

Det er muligt at købe produkterne direkte hos Forever med et såkaldt ID nummer og dermed opnå større rabat. Det er gratis at blive oprettet dvs. der er intet opstartsgebyr og ingen årlige gebyrer eller minimumsbestillinger. Kun fordele.

Det er nemt og tager blot få minutter. Så er du klar til at købe produkter med rabat til eget brug, og du opnår samtidig retten til at forhandle produkterne, såfremt du måtte ønske det. Forevers centrallager for Europa ligger i Holland og leveringstiden er 3-5 dage.

For at oprette ID-nr. til dig skal vi brug dine oplysninger så ring eller skriv til os så opretter vi dig med det samme.

 Dine oplysninger behandles naturligvis fortroligt og i henhold til GDPR.

Kontakt os på 22 82 85 04 - bedst ml. 17-20 - eller send en sms eller en e-mail med dit telefonnummer til info@4you-aloevera.dk, så kontakter vi dig. 

Kontakt mig

DU KØBER PÅ FORHANDLERVILKÅR

Når du har fået ID-nr., har du samme rettigheder og fordele som Forevers forhandlere, og du køber ind i forhandlershoppen på samme vilkår som Forevers forhandlere. Det vil sige, du har ikke de almindelige kundebetingelser, som man har som almindelig kunde hos en forhandler, men er underlagt samme vilkår Du har således ikke 90 dages kundetilfredshedsgaranti, og du kan ikke returnere eller bytte produkter, du har bestilt hjem.

Til gengæld har du et helt års returret på produkter i uåbnet, salgbar emballage, såfremt du ønsker at opsige dit ID-nr., hvor du får købsbeløbet for de returnerede produkter retur, blot fratrukket 10% i administrationsgebyr samt personlig opnået bonus.

At handle i forhandlershoppen foregår præcis på samme måde, som du handler i andre webshops på nettet, - du finder produkterne, lægger dem i indkøbskurven, går til kassen og betaler med kreditkort - og du får varerne leveret med Post Nord direkte fra Forever Direct, som er Forevers europæiske hovedlager i Holland.

FLERE RABATTRIN

Såfremt du ønsker at forhandle Forevers produkter med henblik på videresalg, kan du opnå endnu større rabatter via en markedsplan, hvor du får personlig bonus af dit køb.

Vi vil meget gerne hjælpe dig i, hvad dette indebærer, herunder diverse regler og vilkår, der gælder. Kontakt os på tlf. 2282 8504 eller mail info@4you-aloevera.dk.