FOREVERS FORRETNINGSMODEL

Forever sælger Aloevera via et netværk af mennesker med vidt forskellig baggrund og mål for at arbejde med Forever.

I 40 år har Forever vækstet og næste år bliver endnu bedre, så derfor søger vi nye kollegaer over hele landet. Du får mulighed for at skabe et rigere liv – både sundhedsmæssigt og økonomisk.

Interesseret, men skeptisk

Hvis du overvejer om Forever er noget for dig, så kontakt os, og så aftaler vi nærmere hvornår og hvordan det passer dig at snakke sammen, så du kan få en ordentlig præsentation.

Alle, der arbejder med Forever er FBO’ere (Forever Business Owner) hvilket betyder, at du køber produkter direkte hos Forever til eget forbrug og evt. videresalg.

Du vil blive en del af et fantastisk team, hvor du bliver trænet i produkter, teamledelse mm, og vi står klar som din Forever business mentor.

Timingen har aldrig været bedre, - sundhed, velvære, direkte salg samt øget indtjening har de fleste menneskers interesse.

I princippet kan vi kategorisere det at være FBO i 3 kategorier:


Indkøber

Køber produkter til eget forbrug og sælger lidt de nærmeste

Læs mere her


Retailer

Køber produkter til eget forbrug. Som Retailer sælger du målrettet produkter via egen webshop, salg hjemmefra, messer mm. Dette danner grundlag for at skabe en forretning, hvor du kan tjene fra 3000,- til 15.000 ekstra pr. måned.

Læs mere her


Teamleder

Det en teamleder arbejder med udover en ”Retailer” er at være mentor og træner for nye FBO’ere, som er startet i eget team.

Læs mere her